Известие

Collapse
No announcement yet.

интериорен дизайн алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• интериорен дизайн алфа 156

Ето какво ми попадна докато си рових из нета и реших че може би ще е интересно маняците.Ето и линкче на сайта,с цени и т.н.
    http://www.eris-car.com/shop/index.php?cPath=1_3
    Attached Files
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Стилно изглежда, но на мен лично не ми допада нещо. Така ми прилича на салон на луксозните автомобили. Нещо, което не търся в моята Алфа. На мен не ми пречи мишето сиво и скърцащите пласмаси, привлича ме удоволствието от динамичното шофиране.
    Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Не обичам ламперията...
      sigpic
      Subaru Legacy 3.0 H6
      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
      0888 511 533 - Бонев

Comment

На мен ми харесват, но ме мързи да го правя аз същ съм с махагонов, който за мен е най готин
        Last edited by fred; d.m.y г., 15:37.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Мойта оригинално е с махагон + скоросния лост и волана и е яко макар че много хора не го харесват но изглежда стилно както каза колегата макар че донякъде неподхожда на спортния дух на марката
          Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

м да всеки си има вкус,казало кучето и си облизало г...а, на мен лично ми харесва идеята колата ми да изглежда луксозно,и тя донякъде е така щото е със махагоновия салон и ако не бяха толкова скъпи тия неща сигурно щах да си ги поръчам.Ако разгледате сайта ще видите че има доста различни модели.
            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

на мене не ми харесва майагона и мисля да си тапицирам волана щото само той ми е махагонов
              sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
              ALFA ROMEO 2.0JTS ex
              ALFA ROMEO Crosswagon Q4
              Продавам Алфи на части!

Comment

Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщение
                на мене не ми харесва майагона и мисля да си тапицирам волана щото само той ми е махагонов
                гледах в някакъв магазин такава кожа за волана дето я слагаш и отдолу само и прокарваш връзка(там си се сплита) и става много добре.И това е един от по бързите и евтини варянти
                Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

ненавиждам махагоновите имитации. мен си ме кефи карбоновата такава . Имах пред мнооого години 33 ка с махагон , а там воланите наистина са дървени , на някак си не мзе влечеше .... след това (сега карам) а8 3.3 битурбо ,целото еу махагон и некак си ме дразни .Липсва ми уюута на алфата с имитацията на карбоновите елементи

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Мен ме кефи това на прозорците дето се слага......
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от zimin Покажи съобщение
                      гледах в някакъв магазин такава кожа за волана дето я слагаш и отдолу само и прокарваш връзка(там си се сплита) и става много добре.И това е един от по бързите и евтини варянти
                      къде мога да намерия такава кожа?
                      sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                      ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                      ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                      Продавам Алфи на части!

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                        ненавиждам махагоновите имитации. мен си ме кефи карбоновата такава . Имах пред мнооого години 33 ка с махагон , а там воланите наистина са дървени , на някак си не мзе влечеше .... след това (сега карам) а8 3.3 битурбо ,целото еу махагон и некак си ме дразни .Липсва ми уюута на алфата с имитацията на карбоновите елементи
                        Колега незнам какво си виждал ама махагона е имитация само на централната конзола волана и скоростния лост са от истинско дърво
                        Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

да живее ламината. за мен лично е доста грозно,но някой хора си харесват имитациите на дърво.
                          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                            Не обичам ламперията...
                            колега аз му казвам таблото на пинокио
                            Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                            Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                            Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

а

а от каде мога си купя такива части?