If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Стилно изглежда, но на мен лично не ми допада нещо. Така ми прилича на салон на луксозните автомобили. Нещо, което не търся в моята Алфа. На мен не ми пречи мишето сиво и скърцащите пласмаси, привлича ме удоволствието от динамичното шофиране.
Мойта оригинално е с махагон + скоросния лост и волана и е яко макар че много хора не го харесват но изглежда стилно както каза колегата макар че донякъде неподхожда на спортния дух на марката
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
м да всеки си има вкус,казало кучето и си облизало г...а, на мен лично ми харесва идеята колата ми да изглежда луксозно,и тя донякъде е така щото е със махагоновия салон и ако не бяха толкова скъпи тия неща сигурно щах да си ги поръчам.Ако разгледате сайта ще видите че има доста различни модели.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
на мене не ми харесва майагона и мисля да си тапицирам волана щото само той ми е махагонов
гледах в някакъв магазин такава кожа за волана дето я слагаш и отдолу само и прокарваш връзка(там си се сплита) и става много добре.И това е един от по бързите и евтини варянти
ненавиждам махагоновите имитации. мен си ме кефи карбоновата такава . Имах пред мнооого години 33 ка с махагон , а там воланите наистина са дървени , на някак си не мзе влечеше .... след това (сега карам) а8 3.3 битурбо ,целото еу махагон и некак си ме дразни .Липсва ми уюута на алфата с имитацията на карбоновите елементи
гледах в някакъв магазин такава кожа за волана дето я слагаш и отдолу само и прокарваш връзка(там си се сплита) и става много добре.И това е един от по бързите и евтини варянти
къде мога да намерия такава кожа?
sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
ненавиждам махагоновите имитации. мен си ме кефи карбоновата такава . Имах пред мнооого години 33 ка с махагон , а там воланите наистина са дървени , на някак си не мзе влечеше .... след това (сега карам) а8 3.3 битурбо ,целото еу махагон и некак си ме дразни .Липсва ми уюута на алфата с имитацията на карбоновите елементи
Колега незнам какво си виждал ама махагона е имитация само на централната конзола волана и скоростния лост са от истинско дърво
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment